...

2023 Yılı 4. Dönem Mezunlarımızın Mesleki Yemin Töreni gerçekleştirildi.

Fakültemizin 2023 Yılı 4. Dönem Mezunları Mesleki Yemin Töreni ile Veteriner Hekimliği'ne ilk adımlarını attı.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN, Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali TEKİN, Müdür Yardımcısı Efe GÜLER, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Caner ALIÇ, Adana Veteriner Kontrol ve Araştırma Müdürü Mehmet Ali SÖZMEN, Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat KÖSE,  Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Dr. Ramazan ÖZDEMİR, dekanlar, akademisyenler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, davetlilerin konuşmaları ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet ÇELİK'in mezunlara Mesleki Yemin ettirmesi ve mezunların kep atmaları ile son buldu.